Passata pomidorowa BIO

Dojrzewajace w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są swieżo przetwarzane. Gleby zawierające składniki mineralne i przyjazny klimat przyczyniają się do ich intensywnej uprawy. Pomidory LaSelva zawierają niewielką ilość wody i charakteryzują się naturalną słodyczą.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są świeżo przetwarzane. Gleby zawierające składniki mineralne i przyjazny klimat przyczyniają się do ich intensywnej uprawy.

Pomidory LaSelva zawierają niewielką ilość wody i charakteryzują się naturalną słodyczą.

Zastosowanie: Passata pomidorowa jest wszechstronnym i niezbędnym składnikiem sosów pomidorowych domowej roboty z warzywami i/lub mięsem.


Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak


Skład:pomidory* 100%
*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu