Powidła z winogron bez cukru BIO
Nasze powidła winogronowe składają się w 100% z owoców, nie zawierają dodatkowego cukru, a są niesamowicie słodkie i pyszne.
Zastosowanie: Najlepiej smakują na świeżym pieczywie, jako dodatek do serów białych np. ricotty, jako baza do ciast i tortów
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak
Skład:winogrona*
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
911 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
215 kcal
Tłuszcze [g/100g]
0.1g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
0.01g
Białko [g/100g]
1.9g
Węglowodany [g/100g]
49.4g
w tym cukier [g/100g]
48.5g
Sól [g/100g]
0.1g