Powidła z winogron bez cukru BIO

Nasze powidła winogronowe składają się w 100% z owoców, nie zawierają dodatkowego cukru, a są niesamowicie słodkie i pyszne.

Zastosowanie: Najlepiej smakują na świeżym pieczywie, jako dodatek do serów białych np. ricotty, jako baza do ciast i tortów


Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: tak
Weganie: tak


Skład:winogrona*
*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


911 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


215 kcal

Tłuszcze [g/100g]


0.1g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


0.01g

Białko [g/100g]


1.9g

Węglowodany [g/100g]


49.4g

w tym cukier [g/100g]


48.5g

Sól [g/100g]


0.1g