Keczup pomidorowy ze śliwkami

SKŁADNIKI: przecier pomidorowy, śliwki, cebula, jabłka, cukier trzcinowy, ocet jabłkowy, sól, cynamon, ziele angielskie, liść laurowy, oliwa.

Produkt pasteryzowany. Przechowuj w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu umieść w lodówce i skonsumuj w ciągu 7 dni.

Masa netto: 200g

Ten keczup jest obłędny! Na 99.9% będziesz zaskoczony/a jego smakiem. Jest odpowiednio gęsty, pomidorowy, z lekką nutą słodyczy przełamaną delikatnym kwaśnym posmakiem. I te śliwki, których nie widać, nie czuć, ale dają całości mocne plecy!

Wartość energetyczna w 100g: 75 kcal / 315 kJ
Białko 1.04 g
Tłuszcze 0.59 g
Tłuszcz nasycony 0.39 g
Węglowodany 16.92 g
Cukier 10.47 g
Błonnik 0.8 g
Sól 0.96 g
Potas 0.03 g