Napój ryżowy z migdałami bez glutenu BIO - TheBridge

Składniki: woda źródlana, włoski ryż* (17%), olej słonecznikowy*, włoska pasta migdałowa* 1%, olej z krokosza barwierskiego*, sól morska

* składniki z upraw ekologicznych, nr certyfikatu IT BIO 006
Produkt w 100% roślinny, bezglutenowy. Zawiera tylko naturalnie występujące cukry.



Wartość odżywcza w 100 ml produktu:

Wartość energetyczna: 268 kJ / 63 kcal

Tłuszcz: 1,6 g

w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,4 g

w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe: 0,4 g

w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe: 0,8 g

Węglowodany: 12 g

w tym cukry: 5,0 g

Błonnik: <0,5 g

Białko: <0,5 g

Sól: 0,1 g