SANO Makaron 4 jajeczny zielononóżka - Nitka

Makaron z jaj kury zielononóżki produkowany jest bez konserwantów i sztucznych barwników. Mąka pochodzi z niewielkiego sprawdzonego młyna, NIE MODYFIKOWANA GENETYCZNIE – BEZ GMO, a jajka kury zielononóżki, które są przed każdą produkcją ręcznie wybijane pozyskujemy z małej lokalnej fermy.
Makarony z jaj kury zielononóżki wyróżniają się zdrowym i niepowtarzalnym smakiem domowego makaronu. Do produkcji używamy naturalnych składników i świeżych, ręcznie wybijanych jaj tuż przed rozpoczęciem procesu produkcji. Jaja kury zielononóżki są najwyższej jakości produktem wśród jajek, charakteryzują się o 30% mniejszą zawartością cholesterolu niż jaja innych kur. Dodatkowo są najlepszym źródłem aminokwasów, kwasów tłuszczowych, witamin i związków mineralnych. W produkcji naszych makaronów nie stosujemy żadnych dodatków, które są używane w produkcji przemysłowej np. (masa jajowa, jaja w proszku, kurkuma). Barwa makaronu uzyskana jest wyłącznie z naturalnych składników użytych w produkcji.