Baton z mlecznej czekolady B/C BIO 40 g

Składniki: odtłuszczone mleko w proszku*(30%), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, substancja sło-dząca (erytrytol*), napój ryżowy w proszku*, bezwodny tłuszcz mleczny*(4,5%) emulgator: lecytyna słonecznikowa* *Surowce pochodzące z upraw ekologicznych Masa kakaowa min. 44%
Warunki przechowywania: Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%). Temperatura składowania: 10 - 25 °C. Unikać gwałtownych zmian temperatury.
Możliwe alergeny: Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodneMleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Alergeny: Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU NA 100G:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2094kJ/503kcal
Białko (g): 12,6
Węglowodany (g): 38
W tym cukry (g): 16
Tłuszcz (g): 39
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 25
Błonnik pokarmowy (g): 4,8
Sól (g): 0,33