Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy 190 g - Helcom

Pasta z czerownej fasoli i soczewicy 190 g

Produkt bezglutenowy, 100% vege. Wyprodukowano w Polsce.

Składniki: fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól.

Charakterystyczna ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość wyrobu.

Masa netto: 190 g



Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 493 kJ/118 kcal

Tłuszcz: 5,2 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g

Węglowodany: 9,1 g

w tym cukry: 1,2 g

Błonnik: 6,3 g

Białko: 5,6 g

Sól: 0,83 g



Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ CUKRU: bez cukru
BEZ GLUTENU: bez glutenu
Producent: Helcom
vege: 100% vege