Makaron Eko Durum tagiatelle z algami morskimi 250 g - Bartolini
Makaron wytwarzany wyłącznie z ekologicznych składników: mąki z pszenicy durum nadającej mu doskonałą sprężystość, oraz spiruliny uchodzącej za doskonałe źródło białka czy beta-karotenu. Makaron z dodatkiem alg charakteryzuje się przyjemnym, morskim smakiem. Znakomicie podkreśla aromat dań przyrządzonych z użyciem ryb lub owoców morza, w tym przede wszystkim krewetek, uatrakcyjniając przy tym wizualny aspekt spożywanego posiłku.
Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu:
artość energetyczna: 740 kJ / 175 kcal
Tłuszcz: 0,8 g g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g
Wyprodukowano w Polsce przez: Tabit Sp. z o.o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
Producent: Bartolini
PRODUKT POLSKI: Produkt Polski