Makaron Eko Durum tagiatelle z algami morskimi 250 g - Bartolini

Makaron wytwarzany wyłącznie z ekologicznych składników: mąki z pszenicy durum nadającej mu doskonałą sprężystość, oraz spiruliny uchodzącej za doskonałe źródło białka czy beta-karotenu. Makaron z dodatkiem alg charakteryzuje się przyjemnym, morskim smakiem. Znakomicie podkreśla aromat dań przyrządzonych z użyciem ryb lub owoców morza, w tym przede wszystkim krewetek, uatrakcyjniając przy tym wizualny aspekt spożywanego posiłku.

Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu:

artość energetyczna: 740 kJ / 175 kcal

Tłuszcz: 0,8 g g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g

Węglowodany: 34 g

w tym cukry: 0,6 g

Błonnik: 2 g

Białko: 7,2 g

Sól: 0,02 g



Wyprodukowano w Polsce przez: Tabit Sp. z o.o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
Producent: Bartolini
PRODUKT POLSKI: Produkt Polski