Czerwone curry z warzywami i tofu 180 g

Czerwone curry z warzywami i tofu.

Składniki: warzywa 46% (marchew, cebula, cukinia, papryka, szpinak), tofu naturalne 15% (woda, ziarno soi, substancja wiążąca: siarczan wapnia), woda, napój kokosowy (ekstrakt z kokosa, woda) olej rzepakowy, cukier, sól, przyprawy, skrobia ziemniaczana, sok z cytryny z koncentratu, imbir, czosnek, białko roślinne, ekstrakt drożdżowy, aromaty, ekstrakty przypraw.

Może zawierać orzechy.

Przechowywac w temperaturze: 1-7 St. C



Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 429 kJ/103 kcal
Tłuszcz : 7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,7 g
Węglowodany : 7 g
w tym cukry : 3,5 g
Błonnik : 1,4 g
Białko : 3 g
Sól : 1,2 g