Makaron fettuccine shirataki BEZGL.BIO 300 g

OPIS
"Głównym składnikiem Bio Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.

Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu,
produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok,certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard),jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy"

SKŁADNIKI
woda 96,6%, mąka konjac 3,4%

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza 30kJ/ 7
Tłuszcz 0.1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.1 g
Węglowodany 0.2 g
w tym cukry 0.1 g
Błonnik 2.6 g
Białko 0.1 g
Sól 1 g