Ocet balsamiczny biały BIO

asny ocet balsamiczny zachwyca łagodną kwasowością - kwasowość: 5,4%.

Zastosowanie: Dzięki swojej żywej barwie i łagodnemu kwaśnemu smakowi, ocet balsamiczny biały jest idealny jako dodatek do sałatek oraz lekkich sosów i dressingów.
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: nie
Weganie: tak

Skład:ocet winny biały* (wino*, woda) zagęszczony moszcz gronowy*

*składniki pochodzenia organicznego

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu


Średnia wartość odżywcza w 100g

Wartość energetyczna [kj/100g]


475 kJ

Wartość energetyczna [kcal/100g]


112 kcal

Tłuszcze [g/100g]


0g

Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]


0g

Białko [g/100g]


0.2g

Węglowodany [g/100g]


29g

w tym cukier [g/100g]


18.9g

Sól [g/100g]


0.1g