Ocet balsamiczny biały BIO
asny ocet balsamiczny zachwyca łagodną kwasowością - kwasowość: 5,4%.
Zastosowanie: Dzięki swojej żywej barwie i łagodnemu kwaśnemu smakowi, ocet balsamiczny biały jest idealny jako dodatek do sałatek oraz lekkich sosów i dressingów.
Drożdże: nie zawiera
Gluten: nie zawiera
Laktoza: nie zawiera
Niesłodzone: nie
Weganie: tak
Skład:ocet winny biały* (wino*, woda) zagęszczony moszcz gronowy*
*składniki pochodzenia organicznego
Przechowywanie: Przechowywać w chłodnymi ciemnym miejscu
Średnia wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna [kj/100g]
475 kJ
Wartość energetyczna [kcal/100g]
112 kcal
Tłuszcze [g/100g]
0g
Kwasy tłuszczowe nasycone [g/100g]
0g
Białko [g/100g]
0.2g
Węglowodany [g/100g]
29g
w tym cukier [g/100g]
18.9g
Sól [g/100g]
0.1g